Maartje

Als fotograaf geloof ik dat elk mens iets bijzonders heeft. En alles heeft een verhaal. Daarnaar op zoek gaan, vind ik een van de mooiste kanten van mijn werk.
Registreren én regisseren om de sterke beelden te vangen waarmee alles in één keer duidelijk wordt. Beelden waarmee jij als opdrachtgever jouw boodschap kunt vertellen. Zoals het verhaal van een organisatie, of van een gebeurtenis. Van de mensen die je er tegenkomt en de kansen en mogelijkheden die zij benutten.

Fotograaf ben ik in hart en nieren. Mijn werk begint bij oprechte interesse voor de personen en onderwerpen voor mijn lens. Het brengt me bij de kern van het verhaal en bij mensen zoals ze echt zijn, authentiek. Voor mij is dat het mooiste wat ik kan bereiken. Als iemand op z’n gemak is, zie je dat terug op de foto.

Uiteraard heb ik alles in huis om kwaliteit te leveren. Onderscheidende blik, efficiënte werkwijze, flinke dosis ervaring bij diverse kranten, het bedrijfsleven en (semi)overheid… check! En als je wilt, denk ik ook nog met jou of je team mee over nieuwe creatieve concepten. Graag zelfs, dat vind ik het allerleukst!

Wil je weten of mijn stijl ook jouw stijl is? Bel of mail me gerust, dan maken we snel een keertje kennis.

Want of het nu gaat om portretten, gebouwen, situaties of reportages: elke opdracht is uniek. Net als elke opdrachtgever trouwens.
Wat is jouw verhaal?